YOGOLAT FROZEN YOGURT ŞİMDİ ANKARA'DA!

Doğallık, serinlik ve lezzetin adı Yogolat Frozen Yogurt, Ankara Anteres AVM'de açılan satış noktasıyla, sağlıklı yaşamı benimseyen tüketicilerle buluşuyor.

Mardin 22.08.2013 09:20:41 0
YOGOLAT FROZEN YOGURT  ŞİMDİ ANKARA

 

21. yüzyılın sağlıklı beslenme arayışının her yaşa hitap eden ürünü Yogolat Frozen Yogurt Türkiye’de de sağlığına dikkat eden, kilo almamaya özen gösteren tüketicilerin vazgeçilmezi olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Doğallığı, içerdiği kalori miktarının azlığı ve sağlık açısından son derece faydalı olması ile küçük çocuklara da güvenle yedirilebilen Yogolat, taze meyvelerle ve soslarla süslenerek daha da lezzetli hale getirilebiliyor.

“Süsle püsle, sosla mosla, haydi sen de yogola!” sloganıyla müşterilerine keyifli bir tat yakalamanın avantajını sunan Yogolat Frozen Yogurt, İstanbul ve Bursa Pembe Çarşı’dan sonra yeni standını Ankara Anteres AVM’de tüketicisi ile buluşturdu. Gün geçtikçe vazgeçilmez gıdalardan biri haline gelmeye başlayan Yogolat Frozen Yogurt, Ankara’daki tüketicisinin de vazgeçilmezlerinden biri olacağını kanıtladı.

Düşük şeker, düşük yağ ve düşük kalori oranları ile çağımızın beslenme beklentilerine uygun doğal bir ürün olan Yogolat Frozen Yogurt, -6 derecede, soğuk değil serin olarak servis ediliyor. Hammaddesi süt ve yoğurt olan, krema kıvamındaki bu ürün, sadece yaz aylarında değil kışın da rahatlıkla tüketilebiliyor. Yogolat Frozen Yogurt’un bir porsiyonunda sadece 66 Kcal bulunuyor ve yağ oranı ise yüzde 1.

“Sağlıklı beslenmek ve kilo vermek isteyenler, düşük kalorisi ve doğal lezzeti nedeniyle dondurma yerine artık frozen yoğurdu tercih ediyor. Bu sayede ürünün pazar payı giderek artıyor. Biz de Yogolat markası ile Türkiye’deki pazarda, franchise sistemimizle önemli bir yer edinmeye başladık” şeklinde konuşan Froyo Yoğurt Sanayi ve Ticaret A.ŞYönetim Kurulu Başkanı Günberi Tuncer, çok kısa bir süre sonra Türkiye’de ve yurtdışında bir çok noktada markalarının tüketiciyle buluşmaya hazırlandığını da vurguladı. 

 

Yogolat hakkında

Türkiye’nin önde gelen frozen yoğurt markalarından olan YogoLAt Frozen Yogurt, Froyo Yoğurt Sanayi ve Ticaret şirketinin ürünü. Froyo Yoğurt Sanayi ve Ticaret şirketi, otel, restoran ve cafe gibi noktalara endüstriyel mutfak gereçlerinin yıllardır tedarikçiliğini yürüten Hotello Otel ve Lokanta Ekipmanları A.Ş ortakları tarafından, ithalatını yaptığı frozen yogurt makinelerinin ve kendi üretimi olan YogoLAt Frozen Yoğurt Tozu’nun dağıtımını yapmak üzere kurulmuş bir kardeş şirkettir. 



21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07